fredag 4 oktober 2013

Torsdag

Åh, imorgon är det äntligen fredaaaaaaaag wohooo! Har tänkt att jag ska baka kanelbullar eftersom att en liten fågel viskade i mitt öra (läs: pappa) att det var Kanelbullens dag hemma i Lilla Landet Lagom imorgon! Längtar verkligen efter kanelbullar och det ska bli så roligt att se vad amerikanarna och Janine tycker om dem :)

Dagen har annars flutit på bra, jag har haft två test eftersom att det är slutet på den första 6veckorsperioden och då är det avstämning och betyg i klasser som gäller. Men testen var inte så svåra så det var lungt! Det är verkligen så skönt att veta att jag bara behöver klara kurserna och att jag inte behöver lägga ner så mycket tid eller ansträngning som i Sverige! Även om man har lite att göra i princip varje dag ändå :)

Som vanligt så avslutade jag dagen med basketträning, först i hallen och sedan körde vi styrketräning i skolans gym. Gymmet är så fint, måste visa er en bild någon gång! 

Puss så hörs vi imorgon!
Dör lite över hur gott det ser ut... Älskar kanelbullar!
Svettig men glad efter baskeeeeeet


3 kommentarer:

 1. Lycka till med baket! /H

  SvaraRadera
 2. Säkert godare än Pressbyråns kanelbullar. Följer din blogg. Rolig och intressant läsning. Skriver lika bra som när vi var ute och cykla. Vi tänker på dig här i höstiga Sverige. Mamma Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Mia och kul att höra! Kram

   Radera