måndag 6 januari 2014

Jullovet


Jullovet börjar lida mot sitt slut och jag har haft det väldigt bra, hängt med vänner, firat nyår och fått hem Janine från New York där hon hade det jättebra. Efter att sett alla hennes bilder vill jag bara åka dit ännu mer! 

Denna vecka började basketträningarna, varje morgon utom nyårsdagen var vi i skolan och tränande. På nyårsafton hade vi en av de hårdaste träningarna någonsin, det var coachens födelsedag så hon firade med att låta oss springa sprints haha... Efter bjöd hon på cupcakes, men då var man inte så sugen kan jag tala om! På eftermiddagen blev jag upphämtad av Lydia och hennes värdpappa Terry och vi åkte hem till dem för att förbereda inför den nyårsfest de skulle ha. Vi dekorerade och gjorde snittar för glatta livet! 

På nyårsfesten spelade vi Pictionary, alltså när man ska gissa vad någon annan ritar, och CatchPhrase vilket ungefär är som charader. Vid 11 såg vi the ball drop från New York för då var det midnatt där och sedan vi midnatt Texastid gick vi ut och såg på lite fyrverkerier.  Jag sov över där på 3 filtar på golvet, de hade huset fullt av släktingar, men det var bekvämt ändå! På nyårsdagen såg vi på The Rose Parade från Kalifornien, alla floats (alltså alla flak eller vad man nu ska kalla dem...) var tvungna att vara täckta i organiskt material. Allt var så himla vackert, täckt med blommor, bark och andra saker från naturen. 

Senare på eftermiddagen körde Terry och Lydia mig hem och jag åt Black Eyed Peas för att få ett lyckligt 2014, en tradition från södern. 

Den 2a jan kom Janine hem från New York och vi hämtade henne från flygplatsen! Jag hade gjort en "Welcome Home"-skylt :)

Igår var jag på Kendras överraskningsfödelsedagsfest vilket var mysigt. Det var en bonfire, s´mores och hamburgare---> hur Amerikanskt som helst med andra ord.


Och idag träffade vi Georges döttrar för första gången. De bor i Austin, Texas huvudstad, ca 3 timmar från där vi bor så de träffas inte så ofta. 

 Imorgon ska jag äta lunch med Paige innan jag har basketträning igen, blir nog väldigt mysigt. Vi ska äta Panda Express, har cravat kinamat i några dagar nu så det längtar jag efter! 

Puss på er alla <3

1 kommentar:

  1. Härligt att du haft ett bra jullov! Ska du spela match snart? Kram H

    SvaraRadera